Reïncarnatie

Vraag & Antwoord over Reïncarnatie

Wat is reïncarnatie?

Reïncarnatie betekent letterlijk “terugkeer in het vlees”. De theorie hierachter is dat de ziel onsterfelijk is en het lichaam na de dood verlaat en naar het “hiertussenmaals” afreist.

Wat is het doel van reïncarnatie?

Leren door fouten. Iedereen, waar ook ter wereld, weet wat goed en slecht is. Naast een boel goede dingen gebeuren er desondanks toch ook veel slechte dingen. Door zelf tijdens een incarnatie dit te ervaren maakt deel uit van het leerproces.

Wat is het doel van dat leerproces?

Het doel is om uiteindelijk het goede te leren en uit te oefenen. Reïncarnatie is feitelijk een “opfriscursus” om de ziel door schade en schande te leren wat onvoorwaardelijke liefde ook al weer betekent.

Waarom zou ik terug willen in vorige levens?

Het kan zijn dat je in je huidige leven vastloopt en de oorzaak in een vorig leven ligt. Ook kan je soms een onverklaarbare angst of woede hebben. Mogelijk ligt dat daar ten grondslag.

Hoe kan ik een reïncarnatie beleven?

Dit kan in een workshop, waarbij we in groepsverband 100 of 200 jaar terug gaan in de tijd. Maar vind je het prettiger individueel, dan is ook mogelijk.

Wanneer is er een reïncarnatie workshop of individuele sessie mogelijk?

In oktober 2017 beginnen we weer met 4 avonden Reïncarnatie workshop, in groepsverband.
Individueel ben ik door de week en op zaterdag beschikbaar voor reïncarnatie sessies. Ook kan je terecht voor begeleiding op intuïtief en/of psychologisch gebied.

 

Hoe kan ik een workshop of sessie boeken?

Voor meer informatie of boekingen kan je contact opnemen via info@spiritueelconsultant.nl.