About

Over Spiritueel Consultant

Als kind zijnde zag ik al dingen waarvan bleek dat andere mensen dat niet zagen; zoals kleuren, energieën, gebeurtenissen (heden, verleden en mogelijke toekomst).

Dat stopte ik ver weg… tot ik op mijn 24e geconfronteerd werd met iemand die zich helderziende noemde. Daardoor werden de dingen uit mijn jeugd mij duidelijk en ging ik er meer in verdiepen. Hierdoor leerde ik ermee omgaan. In de jaren ’80 deed ik hier en public veel mee, zowel in Nederland als in België. Daar deze ervaringen en werken met mensen een grote verantwoordelijkheid met zich mee brengt, besloot ik begin jaren ’90 om psychologie te gaan studeren. Ik ben inmiddels bijna 25 jaar werkzaam als psycholoog. De esoterische onderwerpen hebben mij nooit losgelaten en ben ik me altijd in blijven verdiepen.

Inmiddels ben ik de 60 jaar gepasseerd en heb ik vele gebeurtenissen mogen meemaken, ervaringen mogen beleven en heel veel met mensen gepraat, gezien, ervaren. In de afgelopen jaren heb ik, buiten mijn werk als psycholoog, verschillende esoterische workshops gegeven, waaronder Reïncarnatie, Tarot, Numerologie en Intuïtieve Ontwikkeling. Ik heb gemerkt dat er veel behoefte is aan helderheid in een vaak wat onduidelijke wereld. Waar ben je concreet aan toe met jezelf als je energieën ziet, voelt, ervaart; of beelden, kleuren of gebeurtenissen? Hoe herken je het en hoe ga je ermee om? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens een workshop Intuïtieve Ontwikkeling. Maar ook individuele sessies zijn mogelijk; gewoon om er eens over te praten of iemand deelgenoot te maken van de belevingen die je hebt.
Ook bij kinderen komen paranormale ervaringen of belevingen voor. Soms kan je als kind (of als ouder van kind) hierin vastlopen. Ik bied ook begeleiding aan voor kinderen (ouders/verzorgers mogen hier uiteraard bij aanwezig zijn), maar als je ook als ouder(s) vragen of onduidelijkheden hebt, dan kan ik hier ook in helpen.
Voor workshops of andere vragen of feedback kan je altijd even contact opnemen via info@spiritueelconsultant.nl. Ik probeer je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden, met een heldere ervaren kijk…